Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Grand Guard Security
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de supraveghere video
1 lei
Brand
Samsung Sony JVC Dahua HIKVISION
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
GGS instaleaza la preturi deosebit de avantajoase camere de supraveghere video, recordere digitale DVR, accesorii, sisteme complete de supravegehere video cu monitorizare locala sau prin Internet.

Tehnologia CCTV, Closed Circuit Television adica televiziune cu circuit inchis (sistem de supraveghere video), va protejeaza casa si afacerea dumneavoastra intr-un mod profesionial si discret.

Camerele de supraveghere video pot fi cu fir (solutie recomandata) sau fara fir (wireless), pot fi mari si vizibile sau mici si ascunse (mascate) in diverse obiecte – cele mai uzuale sunt cele mascate in senzori de miscare PIR sau in senzorii de fum.

Daca doriti sa va instalati un sistem de supraveghere video puteti opta pentru camere de supraveghere care pot capta inclusiv sunetul sau camere de supravegere video cu led-uri infrarosu care au si vedere pe timp de noapte.

In functie de necesitatea dumneavoastra puteti alege o camera video miniatura usor de ascuns si mascat sau puteti opta pentru camere de supraveghere video mari si vizibile de catre posibilii infractori.

Pentru a viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere aveti nevoie de un simplu televizor sau un monitor de calculator.

Imaginile captate de camerele de supraveghere video pot fi inregistrate de un recorder digital numit DVR, acesta poate fi programat sa inregistreze imaginile de la camerele de supraveghere video numai atunci cand sesizeaza miscare.

GGS instaleaza la preturi deosebit de avantajoase camere de supraveghere video, recordere digitale DVR, accesorii, sisteme complete de supravegehere video.


Pentru o oferta personalizata contactati-ne la 0733.325.109 (Vodafone), 0723.366.836 (Orange) sau 0768.642.633/0784.262.492 (Cosmote) , 021.232.22.12
Din Gura in Gura